Untitled Document
Powered by: Corn. de Groot, kwaliteit sinds 1965  Wij berekenen geen verzendkosten boven een besteedbaar bedrag van € 35,00 tot 10kg Kwasten Verven Powered by: Corn. de Groot, kwaliteit sinds 1965 Schuren
Home | Verven | Buiten | Muurverven | KEIM CONCRETON LASUR KL/GR I 5 LTR

  Product nummer: KE80851
Nog geen beoordelingen

 

1. Productomschrijving 
KEIM Concreton®-Lasur  is een dunlagige silicaatverf voor beton, ter creatie van een lazuur effect bij verdunning met KEIM Concreton-Fixatief of een dunlagige dekkende beschermingslaag.
 
2. Toepassingsgebied
KEIM Concreton®-Lasur wordt toegepast ter creatie van het lazuureffect op binnen of buitenwanden : voor het behoud van het karakter van het zichtbeton bij het overschilderen in betonkleur (semi-transparant) van vlekken of reparaties en voor het (verdund naar gelang de eisen) in kleur lazuren van de betonnen ondergrond, zoals bv. betonnen geveldelen, betonwanden in weg- en waterbouw, parkeergarages etc.,

 
Of : voor een dunne dekkende verflaag met behoud van de oppervlaktestructuur met beschermingsfunctie tegen waterindringing en veroudering.. Ter verdere beperking van de waterindringing in de constructie is een voorbehandeling met KEIM Silanprimer of KEIM Silan- 100 vereist. KEIM Concreton ®-Lasur is niet geschikt voor horizontale en licht hellende vlakken. 
 
3. Producteigenschappen
KEIM Concreton®-Lasur beschermt het beton tegen weersinvloeden en tegen het indringen van agressieve schadelijke stoffen uit de atmosfeer, met tegelijkertijd een zeer goede waterdampdiffusie van binnen naar buiten. KEIM Concreton®-Lasur is mineraal mat en zorgt voor behoud van de oppervlaktestructuur van beton.
Door middel van verschil in verdunningsgraad kunnen verschillende Lazuur effecten worden bereikt en vlekken en kleuronderscheid worden opgeheven.

 

 

Bedrag:€137,57 inclusief BTW