Untitled Document
Verven Powered by: Corn. de Groot, kwaliteit sinds 1965  Wij berekenen geen verzendkosten boven een besteedbaar bedrag van € 35,00 tot 10kg Powered by: Corn. de Groot, kwaliteit sinds 1965 Kwasten Schuren
Home | Verven | Buiten | Muurverven | KEIM CONCRETON W KL/GR I 10 KG

  Product nummer: KE8082
Nog geen beoordelingen

 

1. Productomschrijving  
KEIM Concreton-W is een hoogwaardige, waterwerende, strijkklare  sol-silicaatverf volgens DIN EN 1504-2/2.2,8.2 ter bescherming van beton. KEIM Concreton-W Grof is een gevulde variant van KEIM Concreton-W .
 
2. Toepassingsgebied
KEIM Concreton-W wordt toegepast ter bescherming van beton, zoals bv. betonnen geveldelen, betonwanden in weg- en waterbouw, parkeergarages etc., met name betonwanden waar bescherming vereist is tegen waterindringing en veroudering, als ook tegen chloride corrosie. Ter verdere beperking van de waterindringing in de constructie is een voorbehandeling met KEIM Silanprimer of KEIM Silan 100 vereist. De combinatie met KEIM Silan 100 voldoet aan het beschermingsprincipe W van de RiLi-SIB. KEIM Concreton-W is niet geschikt voor horizontale of zwak hellende weersbelaste delen. KEIM Concreton-W Grof wordt toegepast als grondlaag, c.q. grond- en tussenlaag ter verslemming van haarscheurtjes in de ondergrond.
 
3. Producteigenschappen
KEIM Concreton-W beschermt het beton tegen weersinvloeden en tegen de indringing van water in vloeibare vorm. Met een gelijktijdige zeer goede waterdampdiffusie van binnen naar buiten wordt wateropzameling in beton en daarmee corrosie aan betonstaal verhinderd (bescherming tegen roest door het drooghouden van beton). Tegelijkertijd wordt ook de binnendringing van chloridezouten en andere schadelijke stoffen verhinderd. KEIM Concreton-W is mineraal mat en houdt bestaande structuren van betonoppervlakken in stand. In combinatie met KEIM Concreton-W Grof kunnen haarscheurtjes worden dichtgeslemd.

 

 

 

Bedrag:€225,55 inclusief BTW