Goud behang 1 van de meeste gezochte kleuren in 2022 Dit doen wij natuurlijk niet alleen!!

behang, behangen, behanglijm, behangrol, goud -

Goud behang 1 van de meeste gezochte kleuren in 2022 Dit doen wij natuurlijk niet alleen!!

Uw Arte behang dealer in `Bilthoven. ~sinds 1965

FAMILIE BEDRIJF ONTMOET FAMILIEBEDRIJF

 Trots op de samenwerking met onze hofleverancier ARTE SINDS 1981

Het Belgische familiebedrijf Arte ontwerpt en fabriceert al sinds 1981 smaakvolle wandbekleding. Hun behang collecties worden samengesteld door een intern team van ervaren en gedreven ontwerpers, dat de high-end interieursector ieder jaar weer weet te verrassen en te inspireren. Het gebruik van bijzondere materialen, verfijnde dessins en spectaculaire kleurcombinaties, alsmede het streven naar een superieure kwaliteit, zijn kenmerkend voor de producten van Arte. Daarom is Arte voor zowel de projectinrichting als de residentiële markt zeer vernieuwend en trendbepalend en hebben zij al vele prestigieuze projecten op hun naam staan.

 

Arte, opgericht in 1981 door de familie Desart, brengt met zijn innovatieve behangcollecties unieke muurbekleding naar luxueuze interieurs en projectinrichtingen. Vanuit een liefde voor mooie interieurs leven de gebroeders Desart zich uit in de producten die ze maken, en die passie kunt u terugvinden in het behang van Arte. Herkenbaar zijn de verfijnde textuur, bijzondere patronen en het gebruik van illusies. Kwaliteit en vernieuwing staan hoog in het vaandel bij Arte. Daarom zijn ze altijd op zoek naar nieuwe technieken en wordt er geëxperimenteerd met nieuwe materialen die nog niet eerder zijn gebruikt. De productie vindt voor een groot deel plaats in de eigen fabriek in Zonhoven in België, de overige producties besteden zij uit aan partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Twee keer per jaar lanceert het interne designteam verschillende collecties waarin er altijd een thema centraal staat.

Manila

De ARTE Manila behang collectie biedt een combinatie van organische vormen en florale vormen, afgeleid van echt geweven touw.

Handmatig plaatst men minutieus touw van verschillende materialen en diktes in patronen waardoor een minimalistische tekening met bijhorend reliëf ontstaat. De vertaling van dit artisanaal precisiewerk naar de wand geeft een zeer verfijnde en gesofistikeerde uitstraling. De ARTE Manila behang collectie speelt in op de interieurtrend waarbij men geweven touwen en koorden integreert in diverse toepassingen.

Het behang zelf heeft de look and feel van touw, maar is gemaakt van vinyl. Dat maakt het behang daarmee zeer praktisch om te verwerken, als ook in gebruik. 

Manova

Manovo, het grootste nationaal park in Centraal-Afrika, vormt de inspiratiebron voor de eclectische mix van botanische prints, geometrische vormen en effen patronen. De gebruikte jacquardtechniek weeft verschillende kleuren papier in elkaar waardoor een tekening tevoorschijn komt. Ze creëert hierdoor een abstracte, fotografische weergave van de Afrikaanse savanne. Horizontale en verticale effecten wisselen elkaar af wat zorgt voor spanning en reliëf.

 

Essentials

 

Essentials Les Nunaces van Arte brengt een collectie vliesbehang bedrukt met de meest innovatieve technieken die een extra waarde toevoegen aan elk type interieur. Naast kleur zal de textuur een extra dimensie creëren. Deze tijdloze achtergronden zijn tactiel, stralen warmte uit en genereren een gevoel van comfort. "Essentials" behangen zijn extreem ademend en duurzaam.

In de behang collectie "Les Nuances" brengt Arte verschillende eenvoudige textielstructuren samen die gemakkelijk te combineren zijn. Ze kunnen afzonderlijk of samen worden gebruikt, in harmonie met alle verschillende soorten interieurstijlen. De zorgvuldig geselecteerde kleuren variëren van licht tot donker, van neutraal tot trendy en bevatten een breed scala aan mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken.

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd