Verzending

De Verzending Betalen Uniek: Wij berekenen geen verzendkosten boven een besteedbaar bedrag van € 65 tot 10 kg boven de 10 kg berekenen wij € 12,75 verzendkosten.

 Wij verzenden uw bestelling via de DHL post. Pakketten worden op werkdagen verzonden. Indien DHL Post een zending de eerste maal niet kan uitreiken, ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus waarop de dag van de tweede bezorging wordt vermeld.

Als een zending voor een tweede keer niet kan worden uitgereikt aan de geadresseerde, kan men het pakketje afhalen bij het dichtstbijzijnde Parcelpoint. Neem de kennisgeving mee naar het Dhl-Parcelpoint. Eventueel kunt u op het postkantoor vragen om een herhaalde bezorging

 

  • De bestelling wordt in principe binnen 4 werkdagen aan u geleverd. Bepalend voor de betaling is de datum van  creditering (Creditcard of eventuele bankrekening).
  • Verzending van de bestelling vindt doorgaans plaats binnen 4 werkdagen. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk  en mede afhankelijk van de beschikbaarheid van het betreffende artikel. Aan de genoemde leveringstermijn kunnen geen rechten worden ontleend. Verfhuis Bilthoven is niet aansprakelijk voor vertragingen indien er omstandigheden zijn waar Verfhuis Bilthoven geen invloed op heeft zoals oorlog, terrorisme, stakingen, toeleveringsproblemen, regeringsmaatregelen, natuurrampen en dergelijke. Indien onverhoopt de leveringstermijn uitloopt, wordt de afnemer hiervan in kennis gesteld. Indien de aflevering niet binnen redelijke termijn door Verfhuis Bilthoven kan worden gegarandeerd, mag de afnemer  de order annuleren. Eventuele reeds gedane betalingen worden dan gecrediteerd.
  • U ontvangt bij de bestelling een BTW-rekening zodat u de kosten (beroepsmatig) eventueel aftrekbaar kunt maken.
  • Indien u meerdere artikelen heeft besteld kan een pakket worden gemaakt of elk artikel kan apart worden verstuurd. Verfhuis Bilthoven maakt hiervoor de beste verzendkeuze.
  • Verfhuis Bilthoven is gerechtigd om bij de uitvoering van uw bestelling(en) gebruik te maken van derden.
  • Indicatie levertijd en verzendkosten: maximaal 4 werkdagen. Verzendkosten hangt af van het gewicht van het pakket. Verzendkosten zullen vermeld worden bij de afrekening.
  • Betalen Uniek: Wij berekenen geen verzendkosten boven een besteedbaar bedrag van € 65,00
  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 12,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via wesley@verfhuisbilthoven.nl
  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."